Menu

Billiga glasögon och linser

Cheap eyeglasses and contact lensesNästan det första som kommer på tal när man diskuterar glasögon och linser är priset. Men det behöver inte alls bli så dyrt som många tror. Precis som med allt annat finns det riktiga bra erbjudanden och rabatter om man bara kan ta sig tiden att leta lite.

Nästan alla optiker har något erbjudande när det är dags att skaffa glasögon. Vanligaste är att man får ett extra par på köpet, antingen ett vanligt par i samma styrka eller ett par solglasögon med styrka. Bara här sparar man ofta in ett par tusenlappar då ett par bra glasögon ofta ligger runt den prisklassen. Behöver du även göra en ny synundersökning bjuder de flesta optiker på den kostnaden om du efteråt köper ett par nya glasögon. Ordinariepris på en undersökning kan variera men räkna med ett par hundralappar minst.

Billiga linser

För den som har linser och vet vilken styrka, vilket märke man brukar använda etc, finns oftast det billigaste alternativet att hitta online. Många som skaffar linser hos optikern får linser från optikerkedjans “eget märke” men i själva verket är dessa linser från något helt vanligt märke som går att beställa online till ett bättre pris. Man slipper dessutom åka någonstans för att köpa dem, istället kommer de direkt ner i brevlådan. För att hitta vilket märke som ligger bakom optikerns egenbrandade linser är det bara att söka namnet på internet, där får du upp vart du istället kan köpa dem för att spara pengar.

Många internetbutiker har ständigt återkommande kampanjer på linser, även här kan det löna sig att titta runt lite och jämföra för att få tag i billiga linser och få dem direktlevererade hem på köpet. De vanligaste kampanjerna rör sig om att man får en viss rabatt på ett helt köp, eller att man får ett extra paket på köpet när man handlar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *